Subscribe To Daily Deal Newsletter

Negocis

Què s'obté amb Ultima Oferta que no es pot aconseguir en un altre lloc?

Nous i valuosos clients , garantits

Ja que un nombre mínim de persones han de comprar per a que la oferta sigui vàlida, Ultima Oferta garanteix el pagament dels clients. Aquests usuaris no busquen "la oferta perfecta", estan buscant l'excusa per provar coses noves. La mitjana dels clients d'Ultima Oferta gastaria el 60% més que el valor de Oferta.

 

Eficaç, Màrqueting mesurable, lliure de risc

No costa res publicar a Ultima Oferta. Guanyem diners mitjançant l'adopció d'una petita part de cada Oferta que venem. En altres paraules, només guanyem si tu guanyes, i sabràs el que estàs aconseguint a cada pas del procés.

     

Un primer pla exclusiu per la seva empresa

Quan estàs en la funció d'Ultima Oferta, l'estrella ets tu! No publiquem altres ofertes el mateix dia a la teva ciutat. La venda es fa directament a un públic de centenars de persones.

 

Gran Exposició, i més gran de boca en boca

Una característica d’Ultima Oferta es que et posa al davant de milers de subscriptors a tot el país. Els nostres subscriptors comparteixen la teva oferta amb tots els seus coneguts a través de Facebook, Twitter i altres mitjans de comunicació social. Aquests rumors segueixen atraient nous clients durant mesos després de la seva publicació.

 

Què posa a la taula Ultima Oferta...

Un anunci imprès, a la ràdio o a la televisió comercial serà molt més car, i no s'obté cap garantia de retorn.

Ultima Oferta, per contra, t'ofereix una alternativa ràpida, fàcil, sense risc que assoleixi les fites de comercialització molt més enllà de l'abast dels mitjans de comunicació tradicionals.

 

Vols... Ultima Oferta Premsa TV/Radio Altres Online/Email
Assegurar-te d’atraure NOUS compradors?
Arribar a una base de subscriptors
activa, àmplia i  que creix dia a dia?
Pagar només quan l'anunci en realitat funcioni?
Ser l'ÚNIC negoci destacat?
Rebre l'atenció de mitjans
de comunicació locals i nacionals?
Crear una promoció que aconsegueix
virals boca-a-bocah?